Vozički za lažji in učinkovitejši transport

Transportni vozički in žerjaviTransportni vozički služijo lažjemu transportu različnih predmetov, ki ga je danes vse več. Transportni vozički se uporabljajo v veliko industrijah in dejavnostih. Uporabljajo se v težki industriji, kuhinjah, zdravstvu, pa tudi doma.
Transportni vozički, ki jih v našem podjetju izdelujemo, so kvalitetni, trpežni in trajni. Narejeni so iz kakovostnih materialov, njihova izdelava pa je kvalitetna. Kolesa vozičkov nemoteno delujejo. Vozički so enostavno vodljivi in držijo ravnotežje. Enostavno jih je tudi očistiti.
Seveda izdelujemo več modelov transportnih vozičkov. Vse pa odlikujejo velika odlagalna površina, dobra vodljivost ter kvaliteta in dolga življenjska doba.
Nemalokrat smo v situaciji, ko moramo tovor dvigniti oz. spustiti. V ta namen izdelujemo dvižne transportne vozičke. Nosilna ploskev se enostavno dvigne z nožnim pedalom in spusti z ročico. Premikanje vozička je enostavno in kontrolirano, tudi njegovo vzdrževanje je enostavno. Ker je dvižni transportni voziček robustno narejen, je odporen na trke in padce, njegova doba trajanja pa je tako dolga.

 

 

Električni transportni vozički za še lažje delo

Dan danes vse večjo veljavo pridobiva električni transportni voziček. Uporabimo ga lahko kot komunalno vozilo ali vozilo za urejanje parka in zelenic. Ker uporablja tih električni pogon električni transportni voziček ne povzroča hrupa. Prav tako ne ustvarja izpustov in tako deluje okolju prijazno. Prav zato je primeren tudi za uporabo v zaprtih prostorih – na letališčih, v bolnišnicah,…delo z električnim transportnim vozičkom je lahko in enostavno. Transportni voziček se lahko upravlja, je stabilen in dobro drži ravnotežje. Prav tako ga je enostavno vzdrževati in čistiti.

 

 

Potrebujete več informacij o transportnih vozičkih?

Električni transportni vozičkiPotrebujete več informacij o električnih transportnih vozičkih? Pokličite nas po telefonu ali pa nam vprašanja zastavite kar po e-pošti. Oboje najdete zapisano na naši spletni strani. Po e-pošti nam lahko pošljete tudi povpraševanja.
Ne pozabite si ogledati spletne strani, kjer se lahko prepričate o široki ponudbi proizvodov, ki vam jih ponujamo. Navdušeni boste nad robotiziranimi vozički, ki jih lahko pri nas naročite po ugodni ceni.

 

 

Obiščite nas v poslovalnici in se prepričajte o kvaliteti izdelkov

Za dodatna vprašanja smo zmeraj na voljo. Veseli bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kvaliteti izdelkov prepričate na lastne oči. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala in vam tako pomagala pri izbiri pravega transportnega vozička za vas in vaše potrebe. Ne pozabite, izdelava vozičkov je izredno kakovostna, cena izdelka pa zelo ugodna. Naročite vozičke še danes.