Obešala in prijemala za vse potrebe

V podjetju Nokran se ukvarjamo s projektiranjem transportnih naprav, izdelujemo obešala in prijemala. Izdelamo lahko specialne teleskopske traverze, C kavlje za prenos pločevine in šaržirane posode.
V našem podjetju lahko naročite tudi mehanska prijemala. Uporaba mehanskega prijemala je vsestranska. Naročiti je možno velika in majhna prijemala. Zraven mehanskih, se lahko odločite tudi za nakup vakuumskih prijemal. S pomočjo vakuumske tehnologije dosegamo večje hitrosti in tako produktivnejše delo. Glavna prednost vakuumskega prijemala je, da lahko z njegovo pomočjo zanesljivo, hitro in izjemno precizno prijemamo, dvigamo, zlagamo, ločujemo ali vpenjamo kose najrazličnejših oblik in materialov. Upravljamo lahko pravzaprav z vsem - od najbolj občutljivih majhnih kosov v elektronski industriji, do lesenega pohištva, opeke, stekla, ali težkih jeklenih plošč.

 Transportna obešala in prijemala

 

Več o obešalih, prijemalih in drugih izdelkih na naši spletni strani

Vas zanima več? Obiščite našo spletno stran in se o obešalih in prijemalih, ki jih ponujamo, prepričajte na naši spletni strani. Ob enem se lahko prepričate o široki ponudbi drugih izdelkov, ki vam jih ponujamo. Izbirate lahko med različnimi prijemali za pločevino. Odločite se lahko za nakup različni vrst transportnih vozičkov, izdelujemo pa tudi jeklene konstrukcije in žerjave. Vsi izdelki so kakovostno narejeni, pri njihovi izdelavi pa smo uporabljali kvalitetne in trpežne materiale.
Pokličite nas po telefonu in se pozanimajte o obešalih, ki vam jih ponujamo. Povpraševanje nam lahko pošljete tudi po e-pošti. Na voljo pa smo vam tudi za različna vprašanja, ki se vam zastavljajo. Odgovorili vam bomo hitro in natančno.
V naši poslovalnici vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem pomagala v primeru dodatnih vprašanj o obešalih in drugih izdelkih.
Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se o izdelki lahko pogovorite s strokovnjaki, ki vam bodo na podlagi strokovnega znanja in večletnih izkušenj svetovali, katero obešalo je primerno za vas. Z njimi se lahko pogovorite tudi o drugih izdelkih in njihovih prednostih, ki vam jih ponujamo. Ekipa vas bo navdušila s svojo prijaznostjo in strokovnostjo, izdelki pa s svojo kvalitetno izdelavo in trpežnostjo.Obešala, traverze in prijemala